(Na)Bestellen, reserveren & betalen

Hoe bestelt of reserveert u onze producten?

eiche-superiorAls u een product wilt bestellen of wilt nabestellen, dan kunt u uw bestelling telefonisch, via het informatieformulier of per e-mail plaatsen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om alles in onze showroom te komen bekijken. Ook adviseren wij u graag over het leggen van de vloer, aangepast aan uw situatie of helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikte tafel. De meeste producten zijn op voorraad. Wij kijken dit graag voor u na, zodat u uw planning kunt aanpassen.

Wij adviseren u wel altijd ruim een uur voor sluitingstijd aanwezig te zijn, zodat wij voldoende tijd hebben om u alles te laten zien en u van alle informatie te kunnen voorzien. Verder staan op deze dagen de koffie en verse Limburgse vlaai voor u klaar! Ook is er altijd een vakkundige medewerker aanwezig die u alles kan vertellen over onze vloeren en u van een advies of maat en een vrijblijvende offerte zal voorzien.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reserveren & (na)bestellen

Door middel van een aanbetaling wordt de vloer of tafel voor u gereserveerd. 
Wij prikken samen met u een datum voor transport of om uw bestelling af te halen (let op onze openingstijden!). Mocht u de bestelling pas op een later tijdstip nodig hebben, dan slaan wij uw bestelling gratis op.

Het restantbedrag dient altijd vóór het transport aan ons overgemaakt te worden. U kunt het restantbedrag overmaken, contant betalen of pinnen bij het afhalen van uw bestelling.

Betaling

U kunt uw vloer op verschillende manieren betalen:

Contant bij afhalen
Overmaken vóór het afhalen en vóór transport
Pinnen bij afhalen

Voor welke termijn moet mijn vloer betaald zijn?

Uw vloer moet voor de transportdatum of verzenddatum betaald zijn (let op: dit is nog vóór de leverdatum! Als uw vloer b.v. op vrijdag op transport gaan, dan wordt de vloer pas de week erna op maandag, dinsdag of woensdag geleverd. Uw betaling dient dan voor de transportdatum vrijdag betaald te zijn).

Waar staat het factuurnummer dat ik moet vermelden bij betaling?

Het factuurnummer staat altijd vermeld op uw factuur. Dit dient u in te vullen bij uw betaling.