(Na)Bestellen & reserveren

Hoe bestelt of reserveert u onze producten?

eiche-superiorAls u een product wilt bestellen of wilt nabestellen, dan kunt u uw bestelling telefonisch, via het contactformulier of per e-mail plaatsen. U bent natuurlijk ook van harte welkom om alles in onze showroom te komen bekijken. Wij zullen dan ter plekke een gerichte offerte voor u maken en u van alle informatie voorzien. Ook adviseren wij u graag over het leggen van de vloer, aangepast aan uw situatie of helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikte tafel. De meeste producten zijn op voorraad. Wij kijken dit graag voor u na, zodat u uw planning kunt aanpassen.

Wij adviseren u wel altijd ruim een uur voor sluitingstijd aanwezig te zijn, zodat wij voldoende tijd hebben om u alles te laten zien en u van alle informatie te kunnen voorzien. Verder staan op deze dagen de koffie en verse Limburgse vlaai voor u klaar! Ook is er altijd een vakkundige medewerker aanwezig die u alles kan vertellen over onze vloeren en u van een advies of maat en een vrijblijvende offerte zal voorzien.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reserveren

Door middel van een aanbetaling wordt de vloer of tafel voor u gereserveerd. Wij prikken samen met u een datum voor transport of om uw bestelling af te halen (let op onze openingstijden!). Mocht u de bestelling pas op een later tijdstip nodig hebben, dan slaan wij uw bestelling kosteloos op.

Het restantbedrag dient altijd vóór het transport aan ons overgemaakt te worden. U kunt het restantbedrag overmaken, contant betalen of pinnen bij het afhalen van uw bestelling.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties van EikenVloerdelen via social media?

Een scherpe offerte & gratis brochures ontvangen?

Ihr-eikennboden-Angebot