Kan ik de vloer eenvoudig zelf behandelen?

Wij verkopen een hardwaxolie van het merk Blue Dolphin. Deze hardwaxolie biedt u dus de mogelijkheid uw houten vloer zelf eenvoudig te kleuren en te behandelen én het heeft een aantal voordelen:

Bij het zelf aanbrengen kunt u achteraf, na het leggen van de vloer evt. de kleur nog wijzigen (mits uiteraard nog niet aangebracht). Vaak zorgt een bepaalde lichtinval in de kamer ervoor, dat de vloer misschien toch liever donkerder of lichter zou moeten worden dan oorspronkelijk besloten. U kunt de ongeopende verpakkingen dan gewoon ruilen voor een andere kleur. Verder kunt u de gekozen kleur (in wit hebben we alleen al een heel scala aan verschillende tinten) zo dik of juist zo dun (voor een meer natuurlijker effect) aanbrengen als u zelf mooi vindt.

Vaak heeft de kleur op de stalen in parketshowrooms bij voorbehandelde vloerdelen niet exact de kleur zoals deze op de geleverde vloer zal hebben. Door het zelf aan te brengen, kunt u precies de kleur maken die u mooi vindt. Daarnast weet u welk product u aan heeft gebracht op de vloer. Bij voorbehandelde vloeren is dit vaak onbekend of worden goedkope, inferieuere oliën uit China gebruikt. Wij verkopen uitsluitend 100% natuurlijke, onschadelijke hardwaxolieën van een hoogstaand professioneel merk. Zo weet u precies hoe u de vloer na ca. 1,5 jaar moet nabehandelen om uw vloer mooi te houden. Bij voorbehandelde vloerdelen hebben wij helaas te vaak gezien dat het er kleurverschillen optreden. Nogmaals, het aanbrengen is zelfs voor een leek heel gemakkelijk!

 

Ik zou graag een legadvies willen ontvangen.

 

Verificatie

Was this answer helpful ? Yes / No