Uw houten vloer duurzaam behandelen

Uw houten vloer behandelen & beschermen met Blue Dolphin

barefoot-938437U zoekt een betrouwbaar product om uw houten vloer te behandelen, dat tevens gemakkelijk zelf aan te brengen is. De producten van Blue Dolphin bieden een uitkomst als het gaat om het eenvoudig en duurzaam behandelen van uw hardhouten vloer. De producten zijn op elkaar afgestemd en versterken elkaars werking, zodat uw vloer optimaal beschermd wordt tegen allerlei invloeden zoals slijtage, water en lichtinval.

Blue Dolphin staat bekend om zijn professionele hardwax- en kleurolieën, waarmee u in een mum van tijd uw vloer van een naturelle- of juist kleurlaag voorziet. Door de vloer nogmaals te behandelen met een laag hardwaxolie wordt uw vloer bijzonder goed afgewerkt.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Een scherpe offerte & gratis brochures ontvangen?

Ihr-eikennboden-Angebot

Houten vloer behandelen en beschermen met kleurolie en hardwaxolie van Blue Dolphin

eiche-gerauechert-1-e1462778267510-360x187

Uw houten vloer behandelen met een kleurolie en/of hardwaxolie van Blue Dolphin is dé beste keuze. Zelfs voor de beginnende doe-het-zelver zijn de producten van Blue Dolphin eenvoudig zelf aan te brengen. Daarnaast zijn alle producten zeer duurzaam, mileuvriendelijk en verkrijgbaar in een scala van kleuren, tinten en effecten.
Check de kleurmogelijkheden hier.

Onze vloerdelen worden altijd onbehandeld geleverd, zodat u zelf kunt kiezen welke kleur het beste bij uw doel en uw interieur past. Ook weet u precies wat u op uw vloer gaat aanbrengen, zodat u niet verrast wordt door allerlei schadelijke of giftige stoffen die zich vaker op voorgeoliede vloeren bevinden. Een fijne bijkomstigheid is dat u hierdoor ook eenvoudig (zelf) uw vloer kunt bijwerken na verloop van tijd. U koopt gewoon hetzelfde product bij en kunt meteen zonder risico van kleurverschil aan de slag!

Maar...het meest belangrijke is natuurlijk de bescherming van uw vloer: met Blue Dolphin bent u gegarandeerd van een optimaal resultaat. Waarom? Omdat de hardwax-olie van Blue Dolphin een kleurloze afwerking gebaseerd op een 100% plantaardige olie- en wascombinatie is, die diep in het hout dringt en daardoor de natuurlijke eigenschappen van het hout bewaart. Dit maakt het de hardwaxolielaag zeer slijtvast, vuilafstotend, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.
Deze hardwaxolie wordt daarnaast harder dan de gemiddelde hardwaxolie, waardoor het oppervlak nog slijtvaster en waterafstotender wordt dan bij de gemiddelde hardwaxolie. De (kleur)olie dringt diep in het hout en de wax zorgt ervoor dat het hout maximaal beschermd wordt. Doordat deze hardwax-olie bestaat uit plantaardige oliën en wassen behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling. De Hardwax-olie is gebaseerd op een open poriën structuur en is daardoor vochtregulerend en zeer waterbestendig. Blue dolphin hardwaxolie is op basis van 100% plantaardige oliën en wassen, die diep in het hout dringen en zo de natuurlijke eigenschappen van het hout bewaren. Zeer slijtvast, vuilafstotend, waterbestendig, zeer gemakkelijk aan te brengen en uiterst onderhoudsvriendelijk.

De hardwax-olie heeft een matte uitstraling maar is ook in zijdeglans te verkrijgen. Ook zijn er verschillende kleuren mogelijk. De hardwaxolie in kleurloos mat wordt het meeste gebruikt en wordt ook als meest eenvoudig aan te brengen en meest gemakkelijk te onderhouden beschouwd.

Voor alle ouders en dierenbaasjes: de hardwaxolie is onschadelijk voor mens en dier na droging. Blue Dolphin hardwaxolie is zelfs goedgekeurd voor het veredelen van houten kinderspeelgoed!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Uw houten vloer eenvoudig zelf behandelen en onderhouden

Twijfelt u of u handig genoeg bent om uw vloer zelf te gaan behandelen? Wij voorzien u graag van professioneel advies, zodat u meteen zelf aan de slag kunt met deze mooie producten. Check ook eerst even onze informatie over het behandelen van uw vloer.

Ook het reinigen en onderhoud van uw houten vloer wordt een fluitje van een cent met de professionle onderhoudsprodukten voor hardhouten vloeren van Blue Dolphin. Deze gebruiksvriendelijke en zuinig produkten zorgen voor een optimale bescherming van uw vloer, zodat u pas na lange tijd plaatselijk hoeft bij te werken. Dus nooit meer de gehele ruimte uitruimen en dagen laten drogen. Parket reinigen en onderhouden kan nu zelfs ineens gedaan worden!

Naar onze producten:

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties van EikenVloerdelen via social media?