Massief eiken vloer – rustiek & extra rustiek geselecteerd

Massief eiken vloer rustiek - robuust mooi

eichenboden-weiniger-rustikal-e1461415385671Deze massief eiken vloer heeft een rustiek karakter, dat wil zeggen dat u alles wat moeder natuur aan de boom geschonken heeft, terugziet in de vloer. Zo bevatten de planken gezonde noesten, ook kan er soms kleurverschil, hart of spint in zitten. Dit geeft de vloer zijn unieke karakter.

Onze rustieke vloerdelen zijn meestal al gestopt en geschuurd. Dat wil zeggen dat de noesten al zijn opgevuld met een houtkit en ze nogmaals zijn nageschuurd, zodat u de vloer na het stofvrij maken direct kunt gaan behandelen. Om aan de specifieke wens van de klant te voldoen, bieden wij uiteraard ook regelmatig partijen aan die nog niet gestopt zijn en zo een extra rustiek karakter hebben.

De rustieke vloeren zijn heel geschikt in horecagelegenheden, maar ook thuis in een woonkamer waar veel mensen en kinderen over te vloer komen. Ook past deze vloer prachtig bij een interieur met een industriële touch. Ook baasjes van huisdieren zijn erg blij met de rustieke vloer, aangezien niet elk krasje of vlekje zichtbaar is op deze vloer. Deze vloer is op zijn mooist met een hardwaxolie mat naturel, die ervoor zorgt dat zijn natuurlijke karakter nog eens extra benadrukt wordt. Extra voordeel is dat de vloer hierdoor ook nog eens heel gemakkelijk te onderhouden is!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

CASTLE - extra rustiek geselecteerd

Nieuw in ons programma: Eiken vloer CASTLE - extra rustiek voor u geselecteerd! Is onze reguliere rustieke eiken vloer niet rustiek genoeg voor u? Dan is CASTLE dé perfecte optie. De natuur is nog meer aanwezig in de vloerplanken van CASTLE. Grote noesten, unieke scheuren en barsten, flinke kleurverschillen maken deze vloer prachtig contrastrijk. Daartegenover staat uiteraard wel de kwaliteit die u van ons gewend bent: glad geschaafd en alvast voor u gestopt in de bijpassende kleur.
Wij hebben deze selectie plank voor plank voor u uitgezocht, zodat we een unieke, extra rustieke vloer kunnen garanderen. Vul gerust het offerteformulier in voor meer informatie.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Maten

De vloerdelen zijn verkrijgbaar in drie diktes: 10 mm, 15 mm of 20 mm. Bij een 20 mm dikke vloer heeft u het voordeel dat deze dik genoeg is om probleemloos een bredere maat te kiezen (tot ca. 22 cm). Zowel de 10mm als de 15 mm dikke vloer zal bij een te brede keuze sneller kunnen gaan schotelen. Verder wordt de 20 mm dikke vloer vanwege zijn dikte altijd aanbevolen voor woonruimtes en keukens, horecagelegenheden, dansvloeren etc., aangezien de belasting van de vloer daar meestal het grootst is. Wij voorzien u graag van een professioneel advies.

De vloerdelen hebben variabele lengtes per pakket vanaf ca. 60 cm tot ca. 220 cm. U krijgt uiteraard overwegend lange vloerdelen. Over het algemeen geldt: Hoe rustieker de vloer, hoe langer de vloerdelen.
Uiteraard staan alle maten gespecificeerd bij elk product. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Rustieke eiken vloeren

Vloerdelen eiken in woonkamer Kinderkamer eikenhouten vloer Plankenvloer eiken in woonkamer Babykamer met massief eiken vloeren Kinderkamer massief eiken vloer Eiken vloer rustiek op slaapkamer Rustieke vloerdelen eiken Rustieke vloer slaapkamer Eiken rustieke uitstraling Rustiek eiken

CASTLE – Extra rustiek geselecteerd

Castle - Massief eiken extra rustiek Castle - Massief eiken extra rustiek Castle - Massief eiken vloerdelen extra rustiek Castle - Massief eiken vloer extra rustiek Castle - Massief eiken vloerplanken extra rustiek Castle - Massief eiken extra rustiek Castle - Massief eiken extra rustiek Castle - Massief eiken extra rustiek