Massief eiken vloer – Superior

Massief eiken vloerdelen superior - tijdloos elegant

eikenvloer-schoenen-klein-360x210

Deze massief eiken vloer is veel minder rustiek, vandaar ook de naam 'Superior', dat wil zeggen dat u alles wat moeder natuur aan de boom geschonken heeft, wel terug te zien is in de vloer, maar in veel mindere mate dan de reguliere rustieke eiken vloer. Zo bevat de vloer wel noesten, wat spint en wat kleurverschil, maar een heel stuk minder dan u zult zien bij zijn rustieke broertje. Daarnaast is er een onderverdeling in de categorie superior:

  • Minder rustiek
  • Bijna zonder noesten

Onze superior-vloerdelen zijn altijd gestopt en geschuurd. Dat wil zeggen dat de noesten al zijn opgevuld met een houtkit en ze nogmaals zijn nageschuurd, zodat u de vloer na het stofvrij maken direct kunt gaan behandelen. Ook zijn deze vloerdelen nog een keer extra geschuurd, zodat ze nóg gladder aanvoelen en net dat beetje extra luxe gevoel geven aan uw voeten.

De superior-vloeren zijn heel geschikt in huizen met een strak, eigentijds interieur, waar de vloer wel natuurlijk mag ogen, echter de elegante, effen uitstraling van de vloer ook aandacht krijgt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Maten

De vloerdelen zijn verkrijgbaar in twee diktes: 15 mm of 20 mm. Bij een 20 mm dikke vloer heeft u het voordeel dat deze dik genoeg is om probleemloos een bredere maat te kiezen (tot ca. 22 cm). Zowel de 10mm als de 15 mm dikke vloer zal bij een te brede keuze sneller kunnen gaan schotelen. Verder wordt de 20 mm dikke vloer vanwege zijn dikte altijd aanbevolen voor woonruimtes en keukens, horecagelegenheden, dansvloeren etc., aangezien de belasting van de vloer daar meestal het grootst is. Wij voorzien u graag van een professioneel advies.

De vloerdelen hebben variabele lengtes per pakket vanaf ca. 40 cm tot ca. 220 cm. U krijgt uiteraard overwegend lange vloerdelen. Over het algemeen geldt: Hoe rustieker de vloer, hoe langer de vloerdelen.
Uiteraard staan alle maten gespecificeerd bij elk product. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties van EikenVloerdelen via social media?

Een scherpe offerte & brochures aanvragen?

Ihr-eikennboden-Angebot

Gallery

Eichenboden superiorqualität Dielenboden aus Eiche Superior Landhausdielen aus massiver Eiche - Superior Qualität Parkettboden aus Eiche fast Astrein