Onderhoud houten vloer met Blue Dolphin

Behandel uw vloer met een hardwaxolie - natuurlijke schoonheid

Barfuß laufen auf eikenndielen: ein Genuß!Wilt u uw houten vloer reinigen, nabehandelen of onderhouden op eenvoudige wijze? Een vloer behandeld met de Blue Dolphin hardwaxolie is zeer gemakkelijk te onderhouden. U hoeft de vloer alleen stofvrij te houden met een Swiffer of een ander soort stofdoek. Ook kunt u een stofzuiger met een speciaal mondstuk voor houten vloeren gebruiken. Wekelijks vochtig dweilen met onderstaande producten geeft het beste resultaat.

Daarnaast heeft Blue Dolphin een complete professionele lijn onderhoudsproducten om uw vloer eenvoudig en grondig te reinigen, te onderhouden én te herstellen. Vraag ons gerust om advies!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Uw vloer na een aantal jaren opfrissen met Blue Dolphin

Na een tijdje kunnen hier en daar slijtplekken en krasjes ontstaan. U kunt uw vloer met Hardwaxolie herstellen. Maak de plek goed schoon en breng een beetje Hardwax-olie op een pluisvrije doek aan en masseer het rustig in. Laat de plek een nacht drogen en de schade is hersteld. U behandelt alleen het beschadigde gedeelte, dus de vloer hoeft niet in zijn geheel geschuurd en behandeld te worden. Echter is het altijd aan te raden vilten dopjes onder uw meubels te plaatsen, zodat er geen krasvorming plaats kan vinden bij het verschuiven van het meubilair.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Blue Dolphin Multicleaner

blue-dolphin-multicleaner

Uw houten vloer reinigen wordt een koud dunstje met Multicleaner van Blue Dolphin. Dit is een zeer geconcentreerd reinigingsmiddel voor dagelijks veilig en hygiënisch schoonmaken van uw houten vloer. Multicleaner is te gebruiken op alle hardhouten oppervlakken die behandeld zijn met Blue Dolphin hardwaxoliën.

 

 

Bewaren

Bewaren

Blue Dolphin Fix & Fill

blue-dolphin-fix-and-fill

Uw vloer reingen en onderhouden tegelijk? Ook dat kan met het geconcentreerd reinigings- en onderhoudsmiddel Fix and Fill voor hardhouten vloeren afgewerkt met Blue Dolphin hardwax-olie. Fix and fill is in water oplosbaar en maakt het oppervlak intens schoon. Het heeft een vullende werking en bij regelmatig gebruik. Hierdoor is het oppervlak beter bestand tegen nieuwe vervuiling en slijtage. Fix and Fill is ook geschikt voor machinaal reinigen.

Bewaren

Blue Dolphin onderhoudswas

blue-dolphin-pflegewachs

Parket onderhoud was nog nooit zo eenvoudig! Onderhoudswas op basis van natuurlijke wassen om uw vloer te voorzien van extra bescherming op plaatsen die aan slijtage onderhevig zijn. De onderhoudswas verlengt de levensduur van de aangebrachte kleurolie en hardwaxolie van Blue Dolphin en herstelt kleine, plaatselijke beschadigingen.

Bewaren