Interieuradvies online

Online interieuradvies - Gar's loft

E6902DA4Een nieuwe look geven aan uw interieur? Of gaat u binnenkort verhuizen en wilt u uw nieuwe woning voorzien van een prachtig, nieuw interieur? Vaak vindt men het moeilijk om de juiste keuzes te maken qua stijl of kleur. Het combineren van bestaande of nieuwe meubels en accessoires wordt ook niet als eenvoudig ervaren. Het creëren van een bepaalde sfeer en gevoel zit vaak in je hoofd, maar de daadwerkelijke uitvoering blijkt in de praktijk vaak een stuk moeilijker.
Daar komt een interieuradvies door een professional goed van pas! Door visualisatie door middel van een moodboard, komen ideeën tot leven en kunt u probleemloos aan de slag met uw interieur.

Baby op komst? Gar's loft stelt de liefst of juist stoerste baby- en kinderkamers samen. Voor u een zorg minder én u heeft een gegarandeerd uniek ontwerp.

Thuiswerkplek creeëren? Ook dat laat u aan Gar's loft over. Al is de ruimte nog zo klein, een goed georganiseerde werk- of studieplek is altijd mogelijk!

Wij mixen creatieve ideeën graag met uw wensen, zodat u een gegarandeerd uniek interieur tegemoet kunt zien! Laat u inspireren door en kijk ook eens op de facebookpagina en like ons: Gar's loft

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Digitaal advies door middel van een moodboard

Industrial-960x720Ons advies wordt altijd gedaan op basis van een moodboardplan. Dit is niet alleen snel, maar ook super handig! U ontvangt namelijk een geheel digitaal moodboardpakket via e-mail, dat na intake bestaat uit één of meerdere moodboards (al naar gelang het plan), een kleuradvies, een meubelplan en stylingtips. U kunt dit moodboardpakket opslaan en tijdens het shoppen gebruiken op uw tablet of smartphone. Ook kunt u het plan printen, zodat u het overal mee kunt nemen en u niet kunt vergissen bij het maken van kleur- en stijlkeuzes.

Neem een kijkje bij Gar's loft:

E6902DA4
Online interieuradvies

Bewaren

Bewaren