Visgraatparket massief eiken

Visgraatparket - Een klassieker in een modern jasje

Ons visgraatparket is een ware hit aan het worden! Denk aan het prachtige motief in oude herenhuizen en kastelen, maar dan in een nieuw jasje in de mooiste trendkleuren én met een waanzinnige structuur. Het visgraatmotief is een eyecatcher op zich, geschikt voor zowel een modern als klassiek interieur. Ook kan de de visgraatvloer in een horecagelegenheid of showroom dienst doen als onderhoudsvriendelijke vloer.

Visgraatparket

De visgraatvloerdelen zijn gemaakt uit 100% massief Frans eiken van hoge kwaliteit. De bovenkant is nog onbehandeld, waardoor  zelf een keuze kunt maken om de vloer te kleuren of juist heel naturel te laten. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een gerookte visgraatvloer of juist white wash om een eigentijdse look te creeëren. Ook hierin voorzien wij u graag van advies. Zie ook ons assortiment kleurolie en gerookte kleuren.

De plankjes zijn stuk voor stuk voorzien van een mes-en groefverbinding en spanningsrails aan de onderzijde. Het patroon is hierdoor heel eenvoudig te leggen door een hoek van 45 graden aan te houden. Hiervan is tevens de naam 'Visgraatparket' afgeleid: het patroon toont gelijkenis met het skelet van een vis als het gelegd is.

We raden aan deze vloer met een profi-lijm uit ons assortiment te verlijmen. Bent u handig en heeft u enige ervaring met het leggen van vloeren, dan is deze klus uitermate geschikt voor u als doe-het-zelver. Toch niet helemaal zeker van uw zaak? Schakel een professionele legger in om uw visgraat perfect te leggen en af te werken. Uiteraard kunt u via EikenVloerdelen ook uw professional reserveren.

Maten

De visgraatparketvloeren zijn verkrijgbaar in de dikte 15mm en u heeft de keuze uit 9cm of 15cm brede planken. De lengtes zijn per soort gespecificeerd bij het product. Vraag gerust een offerte op maat aan.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gallery

Parketvloer visgraat Visgraat parketvloer Visgraatparket eiken Visgraatparket gerookt