Uw vloer laten leggen of eenvoudig zelf leggen?

Uw vloer eenvoudig zelf leggen

Twijfelt u nog steeds: Uw houten vloer laten leggen of dit karwei zelf aanpakken? Dan raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen. Een houten vloer zelf leggen volgens het los zwevende systeem is namelijk heel eenvoudig. Met een beetje hulp van iemand die misschien al ooit laminaat heeft gelegd, of door u te laten adviseren in onze showroom bent u al een heel eind op de goede weg. Ook het aanbrengen van de oppervlaktebehandeling met een hardwaxolie en/of kleurolie is zelfs voor een leek zeer gemakkelijk!

Vloerenlegservice

Toch liever een parketteur inschakelen? Ook dat kan via onze vloerenlegservice! Wij verzoeken u echter tijdig contact op te nemen, indien u een legger wilt inschakelen. Ga naar het contactformulier en vul de optie 'Vloer laten leggen door een professional' in of klik op onderstaande button.

De prijzen van onze freelance parketteur zullen aanzienlijk lager liggen dan u gewend bent: Onze leggers zijn namelijk gespecialiseerd in het los zwevend leggen van vloeren. Dit drukt de kosten enorm in vergelijk met bijvoorbeeld het verlijmen van een vloer. Houdt rekening met het acclimatiseren van de vloer na het leveren. Afhankelijk van het aantal m2 kan een planning gemaakt worden voor het opleveren van de vloer.Toch graag verlijmen? Ook dat kan! Onze parketteurs hebben voor u een speciaal tarief voor het verlijmen van uw vloer. De professionele lijm van Blue Dolphin is uiteraard ook gewoon bij ons verkrijgbaar.